loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Ruiten service

Van Schaik automotive biedt een uitgebreide ruitenservice, zodat je voor al je autoruitbehoeften op één plek terecht kunt. Of het nu gaat om een kleine reparatie, het verwijderen van sterretjes in de voorruit, het vervangen van een gebarsten ruit of zelfs het herstellen van een beschadigde zijruit, Autobedrijf Van Schaik heeft de expertise en middelen om het werk professioneel en efficiënt uit te voeren.

Banner Image 0

Waarom bij Van Schaik?

Als een veelzijdig allround autobedrijf, biedt Schaik een uitgebreid scala aan diensten, van verkoop en onderhoud tot advies, waardoor ze een betrouwbare partner zijn voor autoliefhebbers in elke fase van hun autolevenscyclus.

Autobedrijf van Schaik is een vooraanstaande officiële dealer van Toyota en Suzuki, waar klanten kunnen rekenen op een uitgebreid assortiment van hoogwaardige auto's en professionele service.

Autobedrijf van Schaik onderscheidt zich door zowel de onberispelijke kwaliteit van hun diensten als hun flexibiliteit, waardoor ze moeiteloos aan de diverse behoeften van hun klanten kunnen voldoen.

Autobedrijf van Schaik

Werkplaats afspraak maken

Kies de locatie waar u een werkplaatsafspraak wilt maken
Toyota
Krimpen aan den IJssel
Parallelweg 2
Toyota & Suzuki
Schoonhoven
Broeikweg 33
Morgen Internet - Zorgeloos website